16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljeni prinşi la volan aproape de comă alcoolică

Doljeni prinşi la volan aproape de comă alcoolică

Poliţişti din cadrul Poliției Orașului Dăbuleni au depistat, marţi, 5 iunie, ora 18.30, un bărbat de 36 de ani, din comuna Călărași, judeţul Dolj, care conducea un autoturism pe drumurile publice din Dăbuleni. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 1,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul a fost condus la Spitalul Dăbuleni, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului. De asemenea, la ora 21.45, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Cioroiași și Postului de Poliție Perișor, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au depistat în trafic, pe strada Chiparoaselor din comuna Cioroiași, un bărbat de 51 de ani, din Craiova, în timp ce conducea o autoutilitară, având o concentrație de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Băilești unde i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.
Tot ieri, la ora 19.15, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat un bărbat de 50 de ani, din comuna Bucovăţ, care a condus un autoturism pe strada Principală din localitatea de domiciliu, având o concentraţie de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. Doljeanul fost condus la Spitalul Clinic de Urgenţă nr.1 Craiova unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.
În noaptea de 05/06 iunie, ora 02.00, a fost depistat, în comuna Pieleşti, un tânăr de 25 ani, din Coșoveni, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 652A.
Având în vedere că tânărul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Acesta a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență nr. 1 Craiova unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS