Acasă Local Dolj Protest spontan al angajaţilor RAT Craiova, în faţa primărie

Protest spontan al angajaţilor RAT Craiova, în faţa primărie

-

UPDATE: Liderul de sindicat al SC RAT Craiova SRL a confirmat faptul că protestul are drept scop sensibilizarea Consiliului Local cu privire la aprobarea proiectului de delegare a serviciului de transport public în comun către SC RAT Craiova SRL

Zeci de angajaţi ai SC RAT Craiova SRL protestează în faţa Primăriei Craiova. Aceştia au adus mai multe autobuze în faţa instituţiei şi fac gălăgie cu ajutorul claxoanelor autobuzelor. Protestul spontan a început exact cu o oră înainte de şedinţa Consiliului Local, unde ar trebuie să se aprobe proiectul de hotărâre privind delegarea serviciului de transport public în comun către SC RAT Craiova SRL. Vechea delegare a expirat, iar fără aceasta, societatea nu poate funcţiona.

 

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.