Acasă Local Dolj Dolj: Prinşi băuţi la volan

Dolj: Prinşi băuţi la volan

-

Poliţişti din cadrul Secţie 9 Rurală Cetate au depistat, asearp, un bărbat de 43 de ani, din comuna Verbiţa, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 552, în comuna Cetate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Azi noapte, poliţişti din cadrul Secției 4 Rurală Coşoveni, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe DN 55, la ieșire din comuna Bratovoești, sat Bădoși, au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism. Cu această ocazie s-a stabilit faptul că persoana care conducea autoturismul mai sus menționat este un bărbat de 34 ani, din comuna Rojiște, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Pe numele celor doi s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.