Poliţişti din cadrul Postului Şimnicu de Sus au organizat, ieri, o acțiune pe linia prevenirii faptelor de înșelăciune în localitate.
Oamenii legii s-au deplasat în satul Cornetu, unde au prins în flagrant o femeie de 55 de ani şi pe fiul acesteia de 17 ani, ambii din comuna Şimnicu de Sus, în timp ce primeau de la persoana vătămată, o femeie de 72 de ani, din aceeaşi localitate, suma de 400 lei și o plasă cu bunuri alimentare, sub pretextul că o vor apăra de un rău care i-ar putea pune în pericol viața și integritatea corporală atât a sa cât și a membrilor familiei acesteia. Produsele alimentare au fost solicitate de către cele două persoane pentru efectuarea descântecelor.
Prejudiciul cauzat a fost recuperat şi restituit în totalitate persoanei vătămate, iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.