Dolj: Depistaţi în flagrant în timp ce încercau să înşele o bătrânăPoliţişti din cadrul Postului Şimnicu de Sus au organizat, ieri, o acțiune pe linia prevenirii faptelor de înșelăciune în localitate.

Oamenii legii s-au deplasat în satul Cornetu, unde au prins în flagrant o femeie de 55 de ani şi pe fiul acesteia de 17 ani, ambii din comuna Şimnicu de Sus, în timp ce primeau de la persoana vătămată, o femeie de 72 de ani, din aceeaşi localitate, suma de 400 lei și o plasă cu bunuri alimentare, sub pretextul că o vor apăra de un rău care i-ar putea pune în pericol viața și integritatea corporală atât a sa cât și a membrilor familiei acesteia. Produsele alimentare au fost solicitate de către cele două persoane pentru efectuarea descântecelor.


Prejudiciul cauzat a fost recuperat şi restituit în totalitate persoanei vătămate, iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.


Comenteaza acum

Alte stiri

8 februarie 2019

Vâlcea: Prins în flagrant în timp ce sustrăgea cărbune

Polițiști din cadrul Postului de Poliție comunal Alunu au depistat în flagrant, pe raza comunei, un bărbat de 40 ani, în timp ce sustrăgea cărbune, dintr-o garnitură de tren. Polițiștii aflându-se în serviciul de patrulare pe raza comunei Alunu ...

Sumarul ediției de vineri, 22 martie 2019

Top