Craiova: Restricţii de circulaţie între 1 şi 3 iunie

Autori


Primăria Municipiului Craiova anunţă că, în vederea desfăşurării evenimentelor „Mountain Bike-Pedala în Bănie” şi „Hard Enduro Craiova”, se va restricţiona circulaţia rutieră. Astfel, începând cu data de 01.06.2018, ora 11.00, până în data de 03.06.2018, ora 20.00 se închide circulaţia rutieră în parcarea Sălii Polivalente

În situaţia în care autovehiculele staţionate în zona restricţionată sau în parcările adiacente acestei zone obstrucţionează buna desfăşurare a evenimentelor, aceste autovehicule vor fi ridicate şi relocate pe amplasamente din zonele aflate în imediata apropiere.

-în vederea desfăşurării crosului „Ziua Olimpică” în cadrul activităţilor prilejuite de Zilele Craiovei 2018, se va restricţiona circulaţia rutieră după cum urmează:

– în data de 02.06.2018, intervalul orar 08.00 – 13.00, se închide circulaţia rutieră pe următoarele sectoare de drum:

– str. Popa Şapcă;

– str. A.I.Cuza, pe tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Unirii şi intersecţia cu str. Arieş;

-str. Unirii, pe tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Mihai Viteazul şi intersecţia cu str. A.I.Cuza;


-str. Theodor Aman;

-str. Teatrului.

-în data de 02.06.2018, intervalul orar 09.30-10.30, se închide circulaţia rutieră pe str. A.I.Cuza, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Arieş şi intersecţia cu str. Fraţii Goleşti, pe sensul de mers către Calea Bucureşti.

În situaţia în care autovehiculele staţionate în zona restricţionată sau în parcările adiacente acestei zone obstrucţionează buna desfăşurare a evenimentului, aceste autovehicule vor fi ridicate şi relocate pe amplasamente din zonele aflate în imediata apropiere.

Solicităm conducătorilor auto să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de luni, 27 mai 2019

Top