Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, Secția pentru Copii și Tineret, păstrează, ca în fiecare an, tradiția și sărbătorește Ziua Internațională a Copilului prin organizarea concursului „Pe aripile poeziei”.
Elevii din clasele I-VIII, care cunosc și iubesc poezia românească și universală sunt asteptați joi, 31 mai 2018, la ora 12.00, în sala „Academician Dinu C. Giurescu”, pentru a participa la cea de-a 44-a ediție a concursului de recitări „Pe aripile poeziei”.
Elevii care se vor înscrie la concurs vor fi selectați de către profesorii școlilor participante. Concursul „Pe aripile poeziei” urmărește să evidențieze talentului interpretativ al copiilor, prezența scenică, dar și să constituie o rampă de lansare pentru tinerele talente.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.