24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTeatrul Colibri Craiova în călătorie cu Pinocchio prin Oltenia

Teatrul Colibri Craiova în călătorie cu Pinocchio prin Oltenia

Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova va porni prin Oltenia cu unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale copilăriei, Pinocchio.

Primul popas îl va face marți, 29 mai 2018, în compania lui Pinocchio la Festivalul de Teatru pentru copii Fest Kids, ediția a II-a, Caracal, la invitația Centrului Cultural Municipal „Radu Șerban“. Spectacolul se va juca marți la ora 11.00, la Teatrul Național din Caracal. Este pentru al doilea an când Teatrul Colibri bucură publicul acestui festival cu povești și păpuși.

Spectacolul Pinocchio este adaptare după Carlo Collodi, scenariul şi regia de Cristian Pepino, scenografia Cristina Pepino, muzica Dan Bălan, cu actorii: Rodica Prisăcaru, Emanuel Popescu, Mugur Prisăcaru, Alla Cebotari, Oana Stancu, Iulia Cârstea, Adriana Ioncu.

Călătoria lui Pinocchio prin Oltenia continuă joi, 31 mai 2018, cu popas de data aceasta la Slatina, la Casa de Cultură a Sindicatelor, la invitația Clubului Rotary Slatina, cu care Teatrul Colibri colaborează de mai bine de 10 ani și alături de care a mediat întâlnirea a mii de copii cu frumoase titluri din repertoriul Fabricii de povești electroColibri. Spectacolul Pinocchio va avea la Slatina două reprezentații, programate la orele 10:00 și 12:00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS