Acasă Local Dolj Dolj: Minori prinşi de poliţişti la scurt timp după ce furaseră bani

Dolj: Minori prinşi de poliţişti la scurt timp după ce furaseră bani

-

În ziua de 26 mai 2018, în jurul orei 20.30, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti au depistat pe strada Victoriei din localitate, un minor de 12 ani, din Băileşti, care avea asupra sa suma de 182 lei, pe care nu a putut să o justifice.

Din verificările efectuate s-a stabilit că minorul împreună cu un alt băiat, de 16 ani, din Băilești, au sustras suma de 587 lei dintr-un autoturism lăsat deschis de persoana vătămată, un bărbat de 44 de ani, din Craiova.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat in totalitate și restituit persoanei vătămate, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.