Secretara Facultății de Drept din Craiova – Secția frecvență redusă – a fost prinsă în flagrant de ofiterii anticoruptie in timp ce primea 1300 lei, suma de bani in schimbul careia urma sa ajute un student sa promoveze mai multe examene.
Potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, saptamana aceasta, un bărbat care a formulat un denunț împotriva secretarei de la Facultatea de Drept din Craiova, Cristina Carmen Lupescu. Bărbatul a sustinut că, de-a lungul timpului, i-a dat secretarei diverse sume de bani pentru ca fratele sau sa promoveze examenele. Recent, bărbatul a aflat că fratele său a fost exmatriculat din anul I, deși el plătise, diverse sume de bani, asa ca a formulat un denunt. Astăzi, femeia a fost prinsă în flagrant de ofițerii Serviciului Județean Anticorupție Dolj și procurorul desemnat de la parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj primind suma de 1.300 de lei de la denuntator. Femeia fost ridicată și dusă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj pentru a fi audiata. Anchetatorii au mai precizat ca a fost intocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de trafic de influență și înșelăciune. La finalul audierilor, procurorul de caz urmează să dispună măsurile legale.

Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.