Acasă Local Dolj Craiova: Arestaţi pentru că nu au respectat obligaţiile controlului judiciar

Craiova: Arestaţi pentru că nu au respectat obligaţiile controlului judiciar

-

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj au pus în executare, ieri, două mandate emise de Judecătoria Craiova la data de 24 mai împotriva a doi bărbaţi de 45 de ani, respectiv 38 de ani, ambii din municipiu, prin care s-a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Măsura a fost dispusă la propunerea Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, ca urmare a faptului că cei doi bărbaţi au încălcat obligaţiile ce le reveneau în timp ce se aflau sub controlul judiciar.
Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Dolj.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.