Acasă Local Dolj Craiova: Vizionare şi deszbatere pe tema filmului Codul lui Da Vinci la...

Craiova: Vizionare şi deszbatere pe tema filmului Codul lui Da Vinci la „Aman”

-

Biblioteca Județeană „Alexandru si Aristia Aman”, prin secția American Corner, organizează, miercuri, 16 mai, o întâlnire a clubului de dezbateri în limba engleză, dezbateri cu diferite tematici, pornind de la filme documentare.
Tema acestei activități este „The Da Vinci Code”. La începutul întâlnirii, participanții vor viziona filmul „The Da Vinci Code- Fact or Fiction”, apoi vor discuta liber pe marginea subiectului abordat de film. Activitatea va fi coordonată de Adrian Jurge, voluntar american.
Organizatorii acestui eveniment așteaptă publicul interesat de perfecționarea limbii engleze ca a doua limbă de comunicare, miercuri, 16 mai, în sala „Marin Sorescu”, începând cu ora 18.00. Activitatea va dura o oră și jumătate.

ȘTIRI VIDEO GdS

Ceață densă pe autostrăzile A1 și A2

Traficul se desfășoară în condiții de ceață densă pe autostrada A1 Sibiu -Deva și pe Autostrada Soarelui, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub...

Dieta prin care putem regla tulburările intestinale

Persoanele care suferă de tulburări intestinale funcţionale, precum sindromul de intestin iritabil (cu diaree, constipaţie), hemoroizi, pot ajunge la îmbunătăţiri vizibile ale...