Acasă Local Dolj Dolj: Reţinut pentru contrabandă cu ţigări

Dolj: Reţinut pentru contrabandă cu ţigări

-

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj au descoperit în autoturismul unui bărbat de 50 de ani din Craiova, cantitatea de 5.000 pachete de ţigări care nu aveau aplicate timbre de marcaj fiscal. Faţă de persoana în cauză a fost luată măsura reţinerii.

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Dolj, cu sprijinul unui echipaj din cadrul Biroului Rutier au depistat, ieri, un bărbat de 50 de ani, din Craiova, care deținea în autoturismul personal cantitatea de 5.000 pachete de ţigări (100.000 de țigarete) care nu aveau aplicate timbre de marcaj fiscal.
Întreaga cantitate de țigări precum și autoturismul au fost indisponibilizate, în cauză fiind continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.
Poliţiştii au dispus reținerea bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Dolj. În cursul zilei de azi, cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS