Dolj: La volan fără permis de conducerePoliţişti din cadrul Posturilor Giurgița, Cerăt și Lipovu au depistat, ieri după amiază, pe strada Haltă CFR, din comuna Cerăt, judeţul Dolj, un tânăr de 18 ani, din localitate, care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Tot ieri, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Craiova au depistat în trafic un bărbat de 35 de ani, din comuna Calopăr, care conducea un autoturism pe strada Măceșului, din Craiova.


În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că autoturismul în cauză este neînmatriculat, iar conducătorul acestuia nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Comenteaza acum

Alte stiri

12 martie 2019

Gorj: Bătrân fără permis, la volanul unui tractor

Un bărbat de 63 de ani, din comuna Crasna, Gorj, a fost depistat de poliţie în timp ce conducea un tractor pe DJ 665 Crasna, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Poliţiştii au întocmit un

Sumarul ediției de vineri, 22 martie 2019

Top