Poliţişti din cadrul Posturilor Giurgița, Cerăt și Lipovu au depistat, ieri după amiază, pe strada Haltă CFR, din comuna Cerăt, judeţul Dolj, un tânăr de 18 ani, din localitate, care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Tot ieri, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Craiova au depistat în trafic un bărbat de 35 de ani, din comuna Calopăr, care conducea un autoturism pe strada Măceșului, din Craiova.
În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că autoturismul în cauză este neînmatriculat, iar conducătorul acestuia nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.