21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Reţinuţi pentru că au furat din supermarket

Craiova: Reţinuţi pentru că au furat din supermarket

Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Craiova au fost sesizaţi telefonic, ieri, de agenţi de securitate din cadrul unui supermarket situat pe Calea Bucureşti, că au fost depistaţi doi bărbaţi care au sustras bunuri din incinta supermarket-ului.
Ajungând la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cei doi bărbaţi, unul de 44 de ani, din comuna Palanca, judeţul Bacău şi celălalt de 22 de ani, din Bucureşti, sustrăseseră produse alimentare în valoare de peste 1.000 lei, pe care le-au ascuns în doi rucsaci pe care îi aveau asupra lor.
De asemenea, în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbaţii erau recidivişti, fiind eliberaţi din penitenciar în luna noiembrie 2017.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.
De asemenea, faţă de persoanele în cauză, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, aceştia fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Dolj, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunerile corespunzătoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS