Acasă Local Dolj Dolj: Prinşi la volan sub influenţa alcoolului

Dolj: Prinşi la volan sub influenţa alcoolului

-

Poliţişti din cadrul Secţiei 7 Rurală Pleniţa l-au depistat, ieri, pe B. Andrei, de 16 ani, din comuna Pleniţa, județul Dolj, în timp ce acesta conducea un ciclomotor pe drumurile publice din Pleniţa, fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

Poliţişti din Dăbuleni l-au depistat, azi noapte, în trafic pe S. Florin, de 36 de ani, din orașul Dăbuleni, în timp ce acesta conducea o autoutilitară pe DJ 542, pe str. Caracal, din localitate, având o alcoolemie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Dăbuleni unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţişti din cadrul Secției 1 Craiova au oprit, azi noapte, în trafic, pe str. Romul, un autoturism condus de D. Alin, de 27 de ani, din municipiu. Din cauza faptului că şoferul emana un puternic miros de alcool, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost condus la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Pe numele şoferilor s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

Ce a mai inventat Primăria Craiova? Sporul de periculozitate

Toţi angajaţii din Primăria Craiova, de la directori, şefi de serviciu şi până la muncitorii necalificaţi, primesc spor pentru condiţii periculoase sau vătămătoare. Sporurile variază de la 351 de lei brut pe lună, până la 1.808 lei brut. Am întrebat la DSP care sunt condiţiile vătămătoare şi periculoase din Primăria Craiova. Răspunsul a fost... o surpriză de proporţii.