Craiova: Bărbat găsit mort în scara unui bloc. Într-un apartament a fost descoperită şi o femeie decedatăUPDATE: Ajuns la locul intervenţiei, echipajul SMURD nu a mai putut decât să constate decesul bărbatului, care se afla la parterul blocului. În interiorul blocului, într-un apartament situat la etajul 5 a fost găsită şi o femeie decedată.

Din primele informații se pare că un bărbat de 77 de ani și-a omorât soția, de 72 de ani, lovind-o cu un ciocan în cap, apoi s-a aruncat în gol, de la etajul 5. Ambii au fost declarați decedați.


Echipajul SMURD intervine în acest moment în Valea Roşie la bl. C6, lângă piaţă la o persoană de sex masculin găsită la parterul blocului inconştientă, potrivit ISU Dolj. Potrivit IPJ Dolj,  la faţa locului este aşteptat să  ajungă procurorul la fața locului.


Comenteaza acum

Alte stiri

15 mai 2019

Gorj: Femeie, anchetată pentru tăinuire

O femeie din comuna gorjeană Aninoasa ete anchetată de poliţie pentru tăinuire. Polițiști din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale s-au sesizat cu privire la faptul că o femeie, din comuna Aninoasa, ar deține un autoturism semnalat de ...

Sumarul ediției de duminică, 19 mai 2019

Top