17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prinşi băuţi la volan

Dolj: Prinşi băuţi la volan

Poliţişti din cadrul Posturilor Poiana Mare şi Piscu Vechi l-au depistat, ieri după amiază, în trafic pe P. Ionică, de 46 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, judeţul Dolj, care conducea un autoturism pe DN 55A, din Ghidici, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând faptul că acesta avea o concentrație de 1,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipiului Calafat unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Aseară, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat pe B. Adrian, de 29 de ani, din comuna Sălcuţa, judeţul Dolj, în timp ce acesta conducea un motociclu pe DC 101, în afara localităţii, fără a poseda permis de conducere. De asemenea, din cauza faptului că bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta s-a dezechilibrat şi a căzut de pe motociclu accidentându-se uşor.

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat, ieri, pe D. Titel, de 64 de ani, din municipiu, care a condus un autoturism pe bld. Decebal, din localitate, având o concentrație de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova, unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Azi noapte, în jurul orei 1.00, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova l-au depistat pe M. Alexandru, de 64 ani, din Craiova, care a condus un autoturism pe str. Caracal, din localitate. Cu ocazia testării cu aparatul alcooltest, a rezultat faptul că bărbatul avea o îmbibaţie alcoolică de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele şoferilor s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS