12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTendințele anului se trasează la festivalul de modă Miss Royal Models România

Tendințele anului se trasează la festivalul de modă Miss Royal Models România

Craiova va fi invadată pentru al 13-lea an consecutiv de eterna frumusețe feminină, în cadrul festivalului de modă Miss Royal Models România, care are loc pe data de 5 mai, la Electroputere Parc Mall, începând cu ora 18:30.

În urma unei caravane naționale au fost selectate 12 finaliste care se vor întrece prin eleganță și stil pentru un loc pe podium. Juriul concursului va fi format din specialiști în domeniul modelingului, designeri, critici de modă, hair styliști, make-up artisti, jurnaliști, fotografi, alături de excentrica vedetă Gianina Corondan.

Pe lângă numeroși designerii naționali, cei de la Royal Models Agency, organizatorii evenimentului, au anunțat prezența în premieră în cadrul festivalului de modă de la Craiova, a unuia dintre cele mai mari concepte de styling din România, și anume Trends by Adina Buzatu. Adina va prezenta o colecție inedită, compusă din haine și accesorii, dedicată barbatului modern și preocupat de propria imagine.

O altă noutate, de data aceasta în România, este prezența pe scena de la Craiova a designerului internațional Carolina Guna din Spania, care va prezenta colecția Dreaming, dedicată femeilor care au curajul de transforma visele în realitate.

Nu ratați, pe 5 mai în Elctroputere Parc Mall, un regal de frumusețe în care tendințele sezonului urmator sunt ridicate la nivelul de artă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS