6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Depistaţi la volan sub influenţa alcoolului

Dolj: Depistaţi la volan sub influenţa alcoolului

Poliţişti din Poiana Mare, Desa și Ciupercenii Noi l-au depistat pe S. Mădălin, din Desa, în timp ce conducea un autoturism pe strada Prinţul Obrenovici, având o concentraţie de  1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Calafat unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Patrula de siguranţă publică formată din poliţist din cadrul Secției 1 Poliție Craiova și jandarm din cadrul I.J.J. Craiova, a oprit  în trafic, pe strada Eugeniu Carada, un autoturism condus de către C. Lucian, de 29 DE ani, din Craiova.

Fiind testat cu aparatul etilotest,  a rezultat o concentraţie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Clinic Județean Nr. 1 Craiova,  unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţişti din Băileşti l-au depistat, pe strada Horia,Cloșca și Crișan, din localitate, pe C. Gheorghe, de 30 DE ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism.

În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentraţie de 0.50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Băileşti unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În toate cazurile s-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS