Craiova: Reţinut pentru că a exploatat sexual o tânără pe care a încercat apoi să o omoare

Foto: Arhivă
Autori


Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Craiova și procurorii D.I.I.C.O.T. au depistat un bărbat care ar fi exploatat sexual o tânără și ar fi încercat să o omoare, lovind-o în mod intenţionat cu autoturismul. Cel în cauză a fost arestat.

“La data de 26 aprilie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, au depistat un bărbat, de 29 de ani, din Craiova. Din cercetări a rezultat că acesta, din luna octombrie 2017 şi până în prezent, ar fi racolat şi exploatat sexual în mai multe localităţi din ţară o tânără, de 22 de ani, din judeţul Olt. De asemenea, în ziua de 21 aprilie, pe fondul refuzului victimei de a mai practica prostituţia, bărbatul ar lovit-o în mod intenţionat cu autoturismul pe care îl conducea, în timp ce tânăra se afla în afara carosabilului, ulterior cel în cauză părăsind locul accidentului”, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

În urma administrării probatoriului, procurorul de caz l-a reținut pe bărbat, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj.


În cursul zilei de astăzi, magistrații au emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de persoane şi tentativă la infracţiunea de omor calificat.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de marţi, 23 aprilie 2019

Top