Acasă Local Dolj Craiova: Comercianţii de alimente, vizaţi de o razie a poliţiştilor

Craiova: Comercianţii de alimente, vizaţi de o razie a poliţiştilor

-

Poliţişti ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au acţionat în municipiul Craiova pentru prevenirea şi combaterea activităţilor economice ilicite care se comit în domeniul alimentației publice.
S-au efectuat verificări la 11 societăţi comerciale şi la 6 persoane fizice. Au fost constatate 7 abateri de natură contravenţională pentru care s-au aplicat amenzi în valoare de 80.000 lei.
De asemenea, a fost confiscată suma de 1.885 lei pentru care comercianţii nu au putut prezenta documente de provenienţă.
Spre exemplu, în cazul unui agent economic din municipiul Craiova, poliţiştii au constatat faptul că acesta deţinea în vederea comercializării cantitatea de 30 kg carne pui, deşi nu avea documente legale în acest sens.
Agentul economic respectiv a fost sancţionat cu suma de 20.000 lei conform prevederilor legale, dispunându-se, totodată, confiscarea produselor în valoare de 465 lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

REVIEW / Asus ZenBook Duo, laptopul viitorului

Asus ZenBook Duo, laptopul viitorului, este un laptop foarte interesant, care ofera utilizatorului două display-uri, unul tactil, numit ScreenPad™ Plus și unul clasic, cu rezoluție full HD și diagonală de 14 inch.