8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Cel mai mare festival de dansuri latino din Oltenia "One Weekend to Remember", la a II-a ediţie

Craiova: Cel mai mare festival de dansuri latino din Oltenia „One Weekend to Remember”, la a II-a ediţie

Un eveniment de excepţie, cel mai mare festival de dansuri latino din Oltenia, va avea loc în Craiova la Casa de Cultură a Studenţilor, în perioada 4-6 mai.
„One Weekend to Remember”, care este la cea de-a II-a ediţie, reuneşte campioni naţionali şi internaţionali, dansatori profesionişti şi amatori de salsa, bachata, kizomba, rueda de casino, semba şi afro-house.
Evenimentul în sine este un act de manifestare artistică, o formă modernă de socializare, un îndemn pentru susţinerea sănătăţii prin activităţi sportive şi un schimb multicultural.
Anul acesta se aşteptă ca numărul participanţilor, în cele 3 zile de festival, să depăşească 1000 de persoane, iar al celor implicaţi indirect (prin mediul online şi nu numai) să depăşească 15000 de persoane.
Pentru prima dată în Româăia, în cadrul festivalului, se va organiza şi o Cupă Internaţională de Kizomba – „ INTERNATIONAL KIZZ CUP CRAIOVA 2018 ”, premiată cu peste 2000 euro (premii in bani şi sub formă de voucher – city break). Acestă competiţie este una dintre cele mai mari din lume, având în vedere premiile acordate, iar concursul se adresează tuturor dansatorilor de kizomba/semba, indiferent de nivel (amatori/profesionişti).
Informaţii şi rezervări pot fi făcute pe pagina web www.oneweekend.ro, la adresa de e-mail: [email protected] sau la numărul de telefon 0762.322.786.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS