10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMehedinţi: Reţinut pentru un accident mortal produs la Vânju Mare

Mehedinţi: Reţinut pentru un accident mortal produs la Vânju Mare

Polițiștii rutieri din Vînju-Mare au reținut, ieri, un bărbat în vârstă de 31 de ani din județul Mureș ca urmare a săvârșirii mai multor infracțiuni la regimul rutier. Mai precis, la data de 24 aprilie, bărbatul, în timp ce conducea un tractor pe DC 96, în localitatea Traian, din direcția Poroinița – Orevița Mare, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus, răsturnându-se în afara părții carosabile, într-un șanț. În urma accidentului a rezultat decesul unei persoane de sex feminin, în vârstă de 38 de ani, din județul Sibiu, pasageră în tractor.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii au mai constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Mureşeanul a fost reținut de către polițiștii Formațiunii Rutiere pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți urmând a fi prezentată magistraților cu propunere de luare a măsurilor legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS