Poliţiştii din Băileşti au fost sesizaţi, ieri, de către administratorul unei societăţi comerciale din localitate, despre faptul că în noaptea de 22/23.04.2018, persoane necunoscute i-au sustras din magazin mai multe telefoane mobile. În urma activităţilor de cercetare şi investigare desfăşurate de către poliţiştii Formaţiunii Investigaţii Criminale Băileşti, au fost prinsi şi identificaţi autorii faptei în persoana a patru tineri, M. Ilie, de 18 ani, S. Eugen, de 23 ani, T. I., de 16 ani, și I. D., de 13 ani, toți din Băileşti.
Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit că cei patru tineri au patruns prin efracție în incinta magazinului, pe usa de acces şi din interior au sustras 10 telefoane mobile diverse marci, în valoare de 6000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, prin restituirea telefoanelor către persoana vătămată.
În cauză se efecuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând ca la definitivarea cercetărilor dosarul să fie înaintat cu propuneri corespunzătoare Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.