5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Modificări în program la Teatrul "Colibri"

Craiova: Modificări în program la Teatrul „Colibri”

Teatrul Colibri Craiova își anunță publicul că singurele spectacole pe care și le-a programat în perioada 23 aprilie – 6 mai 2018, perioada de desfășurare a Festivalului Internațional Shakespeare, sunt: Constelații (joi, 26 aprilie, ora 19:00) și Povestea celor trei purceluși (duminică, 6 mai, ora 11:00). Reamintim astfel că sâmbătă – 28 aprilie, duminică – 29 aprilie și sâmbătă – 5 mai nu sunt programate spectacole din repertoriul Teatrului Colibri, instituția noastră găzduind reprezentații din cadrul festivalului amintit.
Teatrul Colibri mulțumește publicului său pentru înțelegere și promite să se revanșeze în perioada imediat următoare.
Spectacol al Teatrului ACT București, Constelații, de Nick Payne, cu Ana Ularu și Radu Iacoban, regia Radu Iacoban, scenografia Tudor Prodan, este prezentat în cadrul Stagiunii Colibri. ACT-ul 2, joi, 26 aprilie, ora 19:00. Preț bilet pentru acest spectacol: 20 de lei.
Duminică, 6 mai 2018, de la ora 11:00 copiii se vor bucura de Povestea celor trei purceluși, teatru interactiv, vesel și educativ, de și cu Geo Dinescu și Marin Fagu, pictură Iulia Goanță, desen afiș Ioana (7 ani) și Andrei (6 ani) Popescu. Cei doi actori devin parteneri de scenă cu micii spectatori, se vor juca împreună, vor descoperi cât este de sănătoasă reciclarea și ce decoruri și păpuși frumoase pot fi construite din cartoane. Preţ bilet: 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului.
Biletele pentru Povestea celor trei purceluși și Constelații se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 şi 16:00 – 19:00, iar duminica, în intervalul 10:00 – 13:00. După ora de începere a spectacolului accesul în sală nu mai este permis!
Pentru biletele spectacolelor din Festivalul Internațional Shakespeare și alte informații privind acest eveniment rugăm publicul să se adreseze exclusiv Agenției Teatrului Național „Marin Sorescu“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS