Militarii Brigăzii Multinaționale Sud-Est organizează o serie de manifestări în garnizoana Craiova cu ocazia sărbătoririi Zilei Forțelor Terestre din data de 23 aprilie 2018.
Ziua Porților Deschise se va desfăşura, pe 23 aprilie, între orele 10.00 – 14.00, la sediul Batalionului 20 Infanterie ”DOLJ”, situat pe strada Caracal. Se va vedea o expoziție statică de tehnică şi echipamente militare din cadrul unităţilor subordonate Brigăzii Multinaționale Sud-Est și a detașamentului militar polonez, un traseu militar aplicativ și prezentarea de exerciții de tip DRILL TEAM.
Un recital de muzică de fanfară susținut de Muzica Militară a garnizoanei Craiova va putea fi urmărit , în data de 23 aprilie, începând cu orele 11.00, în Parcul ”Nicolae Romanescu”.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.