11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljGo Global la Craiova

Go Global la Craiova

Organizația studențescă AIESEC Craiova organizează marți, 24 aprilie, evenimentul „Go Globalˮ al cărui scop este de a le prezenta tinerilor oportunitățile oferite de stagiile de voluntariat internaționale. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Erasmus + și va avea loc la Casa de Cultură a Studenților Craiova între orele 10-18.
Stagiile de voluntariat internaționale sunt din ce în ce mai căutate de către tineri datorită beneficiilor care rezultă în urma unei astfel de experiențe, și astfel, evenimentul dorește să prezinte un produs cu un mare aport pentru aceștia, Global Volunteer. Un produs ce le oferă participanților posibilitatea de a se dezvolta personal și de a ajuta la rezolvarea principalelor probleme cu care omenirea se confruntă precum săracia, foameta, educația precară.
La eveniment reprezentanții organizației AIESEC Craiova vor sta la dispoziția tinerilor pentru a le explica în detaliu care sunt oportunitățile pe care aceștia le au cu programul Global Volunteer și care sunt principalele țări în care pot călători. Șansele de reușită ale acestui program sunt de 122, egale cu numărul țărilor în care organizația își desfășoară activitatea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS