6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prinşi băuţi la volan

Dolj: Prinşi băuţi la volan

Poliţişti din cadrul Formațiunilor Ordine Publică şi Rutieră Calafat l-au depistat, aseară, în trafic pe strada 22 Decembrie pe M. Nicola, de 54 de ani, cetăţean italian cu domiciliul în Calafat, conducând un autoturism în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
A fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la Spitalul Municipal Calafat, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.
În noaptea de 12/13.04.2018, în jurul orei 00.15, poliţişti din cadrul Secției 15 Poliție Rurală Filiași l-au depistat pe G. Inel, de 41 ani, din comuna Coțofenii din Dos, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Mihai Viteazul din comuna Brădești, având o concentraţie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost condus la Spitalul Filiași pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, unde acesta a refuzat să se supună recoltării.
S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS