Acasă Local Dolj Dolj: Prinşi băuţi la volan

Dolj: Prinşi băuţi la volan

-

Poliţişti din cadrul Formațiunilor Ordine Publică şi Rutieră Calafat l-au depistat, aseară, în trafic pe strada 22 Decembrie pe M. Nicola, de 54 de ani, cetăţean italian cu domiciliul în Calafat, conducând un autoturism în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
A fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la Spitalul Municipal Calafat, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

În noaptea de 12/13.04.2018, în jurul orei 00.15, poliţişti din cadrul Secției 15 Poliție Rurală Filiași l-au depistat pe G. Inel, de 41 ani, din comuna Coțofenii din Dos, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Mihai Viteazul din comuna Brădești, având o concentraţie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost condus la Spitalul Filiași pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, unde acesta a refuzat să se supună recoltării.
S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

ȘTIRI VIDEO GdS

UBISOFT Craiova Day la Universitate

Departamentele de Informatică şi Fizică din cadrul Facultății de Științe (UCV) împreună cu compania UBISOFT Craiova organizează întâlnirea Open4Tech – UBISOFT Craiova...

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în Oltenia

Administraţia Naţională de Meteorlogie a transmis estimarea evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 18 noiembrie - 1 decembrie, pentru Oltenia...