6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Restricţii de circulaţie cu ocazia meciului de fotbal Universitatea Craiova - CSM Poli Iaşi

Craiova: Restricţii de circulaţie cu ocazia meciului de fotbal Universitatea Craiova – CSM Poli Iaşi

Primăria Municipiului Craiova anunţă că, în vederea desfăşurării partidei de fotbal dintre echipele Universitatea Craiova şi CSM Poli Iaşi de pe stadionul „Ion Oblemenco” din Municipiul Craiova, se va restricţiona circulaţia rutieră în ziua de sâmbătă, 14.04.2018, în intervalul orar 16.00-23.30, pe următoarele sectoare de drum:

– bld. Ştirbei Vodă, de la intersecţia cu bld. 1 Mai şi str. Bibescu, până la intersecţia cu str. Râului;
– str. Ecaterina Teodoroiu, de la intersecţia cu str. Bucovăţ, până la intersecţia cu str. Câmpia Islaz;

În intervalul orar 22.30-23.30, pe următoarele sectoare de drum:

– bld. Ştirbei Vodă, de la intersecţia cu str. Calea Unirii până la intersecţia cu bld. 1 Mai şi str. Bibescu, pe sensul de mers către stadionul Ion Oblemenco;
– str. Bibescu, de la intersecţia cu str. Madona Dudu, până la intersecţia cu bld. Ştirbei Vodă;
– str. Câmpia Islaz, de la intersecţia cu str. Bibescu, până la intersecţia cu bld. Ştirbei Vodă.

Accesul în parcarea de la Sala Polivalentă și de la Stadion se va face doar pe bază de tichete acces auto emise de CS Universitatea Craiova și RAADPFL-Sala Polivalentă.
Accesul în zonele restricţionate va fi permis pentru mijloacele de transport în comun, pentru autovehiculele care deţin permis acces eliberat de C.S. Universitatea Craiova, precum şi pentru autovehiculele televiziunilor Digi Sport, Look TV şi Dolce Sport.
Primăria solicită conducătorilor auto să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS