5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Biblioteca Aman participă la Festivalul Primăverii

Craiova: Biblioteca Aman participă la Festivalul Primăverii

Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman” participă, în perioada 14-15 aprilie 2018, la cea de-a IV-a ediție a Festivalului Primăverii.
La evenimentul găzduit de Centrul Multifuncțional Craiova, biblioteca va participa cu o serie de activități culturale și educative precum jocuri interactive, sesiuni de lectură și ateliere face painting și desen. Copiilor le sunt rezervate și atelierele hand made, activități în cadrul cărora au posibilitatea să-și demonstreze iscusința și priceperea. De asemenea, la standul bibliotecii va fi organizată o expoziție de carte.
“Festivalul Primăverii, asemeni celorlalte evenimente majore pe care le organizează Centrul Multifuncțional Craiova, produce o stare de emulație la nivelul comunității noastre. Reunirea tuturor instituțiilor de cultură din localitate într-un spațiu generos nu poate să prezinte decât avantaje pentru craioveni care, la sfârșit de săptămână, intenționează să marcheze primăvara într-un mod plăcut și relaxant. La fel ca în anii anteriori, biblioteca ia parte la această desfășurare de forțe cu activitățile pe care le derulăm neîntrerupt. Cei care vor ajunge la Centrul Multifuncțional trebuie să știe că îi așteptăm la standul nostru în vederea eliberării unui permis de bibliotecă”, a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene “Alexandru și Aristia Aman”.
Cea de-a IV-a ediție a Festivalului Primăverii se desfășoară la Centrul Multifuncțional Craiova în intervalul 14-15 aprilie 2018.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS