6.7 C
Craiova
sâmbătă, 14 decembrie, 2019
Acasă Local Dolj Prozatorul Jean Băileşteanu este noul preşedinte al Filialei Craiova a Uniunii Scriitorilor...

Prozatorul Jean Băileşteanu este noul preşedinte al Filialei Craiova a Uniunii Scriitorilor din România

-

Adunarea Generală a Uniunii Scriitorilor din România – Filiala Craiova şi-a ales o nouă conducere în urma votului exprimat miercuri seara, într-un eveniment derulat la Muzeul Olteniei, membrii prezenţi exprimându-se prin vot şi pentru alegerile privind funcţia de preşedinte al organizaţiei la nivel naţional.
Prozatorul Jean Băileşteanu este noul preşedinte al Filialei Craiova a Uniunii Scriitorilor din România, în noul Comitet de Conducere al filialei fiind aleşi scriitorii Spiridon Popescu, Mihai Firică, Dan Ionescu şi Ileana Roman. Mandatul noii conduceri a filialei craiovene este pentru o perioadă de cinci ani.
La evenimentul de la Craiova au fost prezenţi Nicolae Manolescu şi Dan Lungu, principalii candidaţi pentru preşedinţia Uniunii Scriitorilor din România (USR). Rezultatul final pentru această funcţie va fi aflat pe 5 mai a.c., după încheierea tuturor Adunărilor Generale. Validarea rezultatului consemnat se va face după deschiderea urnelor în care vor fi depuse voturile exprimate de toţi membrii USR.

ȘTIRI VIDEO GdS

Aco Todorov, antrenor și selecționer

Antrenorul echipei masculine de baschet SCM „U” Craiova, Aleksandar Todorov, este noul selecționer al Macedoniei de Nord. Contractul...