Acasă Local Dolj Prins în timp ce încerca să intre cu un cuţit în incinta...

Prins în timp ce încerca să intre cu un cuţit în incinta Tribunalului Dolj

-

Jandarmi aflaţi în serviciul de pază şi protecţie la sediul Tribunalului Dolj au depistat, astăzi, la intrarea în sediul instituţiei, un bărbat ce avea asupra sa mai multe obiecte periculoase.
În momentul pătrunderii acestuia în incinta Tribunalului Dolj, sistemul de detectare al metalelor a fost activat, sens în care jandarmii au procedat interceptarea persoanei, iar în urma efectuării controlului rucsacului aparţinând numitului G. L., de 48 de ani, din comuna Gherceşti, au constatat că acesta deţinea un cuţit tip briceag, rabatabil, un baston telescopic şi un spray iritant lacrimogen.
La faţa locului a fost solicitat un echipaj mobil din cadrul unităţii, iar persoanei în cauză i-au fost întocmite actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase şi urmează să fie înaintate poliţiei.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.