Acasă Local Dolj Craiova: Reţinut pentru furt din locuinţă

Craiova: Reţinut pentru furt din locuinţă

-

Poliţişti din cadrul Secției 6 Craiova i-au identificat, ieri, pe autorii unui furt din locuinţă, în persoana a doi tineri, M. Ştefăniţă, de 22 de ani, din Breasta şi N.F, de 15 ani, din Pleniţa. Poliţiştii au fost sesizaţi, în ziua de 20.03.2018, de către un barbat de 50 de ani, din Craiova, despre faptul că persoane necunoscute, în perioada 19-20.03.2018, au pătruns în locuinţa sa situată în Craiova, de unde au sustras mai multe unelte electrice. În urma administrării probatoriului, faţă de M. Ştefăniţă s-a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj. În cursul zilei de astăzi bărbatul urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.