Acasă Local Dolj Craiova: Beatrice Comănescu, invitată la Întâlnirile SpectActor de la Teatrul Naţional

Craiova: Beatrice Comănescu, invitată la Întâlnirile SpectActor de la Teatrul Naţional

-

Beatrice Comănescu, decanul facultății de Arte, Universitatea Hyperion (București) va susține în cadrul Întâlnirilor SpectActor conferința „De la cucerirea libertății de exprimare la tabloidizarea televizunilor”, duminică, 25 martie 2018, ora 11.00.
Beatrice Comănescu este un reputat profesionist media. În perioada 1974-1991 a fost redactor, respectiv redactor șef al Studioului Cinematografic Alexandru Sahia. Între anii 1993-1997 a fost director al Centrului Cultural Mogoșoaia. A lucrat în Televiziunea Română: între aniin 2001-2004 a fost director al postului TVR Cultural; în perioada 2007-2014 a fost director TVR Internațional, iar între anii 2013-2014 a fost director TVR Molodova.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.