Un paznic de vânătoare a fost agresat în comuna doljeană Vela de trei bărbaţi surprinşi la braconat. Incidentul a avut loc marţi, iar paznicul a fost cel care a semnalat incidentul la numărul 112. Victima a fost transportată la spital. Oamenii legii, care s-au deplasat la faţa locului, au găsit doi câini împuşcaţi. Animalele aparţineau celor trei suspecţi.
Potrivit oamenilor legii, în acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru braconaj, urmând ca după audierea părţii vătămate să se stabilească dacă a fost vorba şi de ultraj.
Cele trei persoane, care l-ar fi agresat pe paznicul de vânătoare, susţin că acesta din urmă le-a împuşcat câinii, însă urmează să se stabilească cu exactitate ceea ce s-a întâmplat în urma anchetei poliţiştilor.

Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.