Poliţiştii au fost sesizaţi, ieri după amiază, că în extravilanul comunei Mischii, judeţul Dolj, pe fondul de vânătoare 62 Gherceşti, a fost observat un autovehicul de teren, ai cărui ocupanţi căutau vânat.  Poliţiştii din cadrul I.P.J. Dolj – Serviciul Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase şi Secţiei 5 Poliţie Rurală Pieleşti au depistat în fondul de vânătoare pe C. Laurenţiu, de 31 ani, din Gherceşti, care se deplasa pe jos.
Ulterior a fost identificat în trafic, pe DJ 641, între localităţile Mischii şi Gherceşti, S. Cosmin, de 24 ani, din comuna Pieleşti, în timp ce conducea un autoturism în care se afla un câine din rasa ogar.  Câinele în cauză a fost lăsat în custodie proprietarului acestuia, I. Valentin, de 29 ani, din Pieleşti, până la soluţionarea cauzei.
A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de braconaj.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.