20 C
Craiova
duminică, 31 mai, 2020
Știri de ultima oră Local Dolj Dolj: Doi bărbaţi prinşi la braconaj

Dolj: Doi bărbaţi prinşi la braconaj

Poliţiştii au fost sesizaţi, ieri după amiază, că în extravilanul comunei Mischii, judeţul Dolj, pe fondul de vânătoare 62 Gherceşti, a fost observat un autovehicul de teren, ai cărui ocupanţi căutau vânat.  Poliţiştii din cadrul I.P.J. Dolj – Serviciul Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase şi Secţiei 5 Poliţie Rurală Pieleşti au depistat în fondul de vânătoare pe C. Laurenţiu, de 31 ani, din Gherceşti, care se deplasa pe jos.
Ulterior a fost identificat în trafic, pe DJ 641, între localităţile Mischii şi Gherceşti, S. Cosmin, de 24 ani, din comuna Pieleşti, în timp ce conducea un autoturism în care se afla un câine din rasa ogar.  Câinele în cauză a fost lăsat în custodie proprietarului acestuia, I. Valentin, de 29 ani, din Pieleşti, până la soluţionarea cauzei.
A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de braconaj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Fotbaliștii din Premier League sunt apți! Testele Covid-19 au...

Toate testele de depistare a infecţiei cu virusul Covid-19 efectuate în Premier League în ultima săptămâna au dat rezultate negative, informează Agerpres.

O magazie cu lemne din Piatra-Olt a luat foc

Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit în orașul Piatra-Olt, pentru...

Olt: Agent economic, amendat cu 35.000 de lei

La data de 31 mai 2020, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Olt,...