12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Ghişeu pentru programare on-line la Direcția de Evidență a Persoanelor

Craiova: Ghişeu pentru programare on-line la Direcția de Evidență a Persoanelor

Primăria Municipiului Craiova, prin Direcția de Evidență a Persoanelor, anunţă că, începând cu data de 5.03.2018, a fost implementat un modul de programare on-line cu scopul de a simplifica procedurile de depunere a cererilor în vederea eliberării actelor de identitate.
În dorința de a informa cât mai corect cetățenii care se adresează direcției, a fost pus la dispoziția cetăţenilor, prin portalul http://spcepcv.ro/– opțiunea „Programare online evidenta persoanelor” atât un regulament de utilizare a aplicației cât și posibilitatea programării efective a cetățeanului la ghișeul de depunere a cererilor în vederea eliberării actelor de identitate.
După accesarea opțiunii sus menționate, cetățeanul își va selecta ziua și intervalul orar în care dorește să se programeze, urmând să se autentifice cu nume, prenume, CNP și adresa de email, operațiune în urma căreia, va primi un e-mail de confirmare a programării.
Pentru moment, autoritatea locală a deschis un singur ghişeu destinat exclusiv programărilor on-line cu interval de 15 minute/persoană care funcționează zilnic pe parcursul programului de lucru cu publicul stabilit la nivelul direcției.
„Deschiderea celui de al 7-lea ghișeu care deservește exclusiv programările on-line la depunerea cererilor în vederea eliberării actelor de identitate are drept obiectiv accesarea în condiţii moderne, civilizate și în termene rezonabile, de către cetățenii care se adresează direcției noastre a serviciilor de care au nevoie”, susţine Primăria Craiova într-un comunicat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS