4.7 C
Craiova
joi, 15 aprilie, 2021
Știri de ultima oră Local Dolj Craiova: Ziua porților deschise la Școala gimnazială ”Traian”

Craiova: Ziua porților deschise la Școala gimnazială ”Traian”

Școala Gimnazială ”Traian” Craiova organizează astăzi ”Ziua porților deschise”, eveniment dedicat părinților și copiilor care vor deveni elevi în clasa pregătitorare, în anul școlar 2018-2019, dar și altor persoane interesate de activitatea unității de învățământ. Școala poate fi vizitată în intervalul orar 15.00 – 18.00.
Copiii sunt așteptați cu baloane și bomboane, având ocazia să își cunoască viitorii colegi de școală și pe doamnele învățătoare.
Părinții sunt întâmpinați cu pliante de prezentare a școlii, iar directorii le vor prezenta activitatea instituției, resursele de care dispune, rezultatele elevilor, oferta educațională și informații privind înscrierea.
Cadrele didactice le vor oferi mai multe informații despre activitatea educativă din clasa pregătitoare, le vor prezenta spațiile școlare în care aceasta se va derula și vor răspunde la întrebări, astfel încât părinții să poată lua o decizie informată pentru viitorul copiilor.
În perioada 8-26 martie, Școala Gimnazială „Traian” Craiova așteaptă înscrierea a 100 de copii în cele patru clase pregătitoare pe care le are disponibile pentru anul școlar 2018-2019.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Curg preavizele de concediere la Salubritate, angajaţii au intrat...

Angajaţii de la Salubritate au început să primească previzele...

ȘTIRI GdS

Curg preavizele de concediere la Salubritate, angajaţii au intrat...

Angajaţii de la Salubritate au început să primească previzele de concediere colectivă. Salariaţii au intrat în panică, fiindcă una li s-a promis şi alta...

Operaţiunea autobuzul electric „made în Turcia“. BMC vinde tot...

Firma BMC Truck & Bus a fost declarată câştigătoare a licitaţiei privind furnizarea a trei autobuze electrice pentru oraşul Dăbuleni. BMC a rămas singură în cursa pentru furnizarea a 30 de autobuze electrice pentru Craiova şi este în cărţi şi la licitaţia pentru alte trei autobuze electrice pentru oraşul Segarcea.

Un sfert din Craiova rămâne mâine fără apă

Un sfert din Craiova rămâne mâine fără apă. Compania de Apă Oltenia a anunțat că întrerupe furnizarea apei potabile între orele 09:00 – 18:00.

Incidenţa, în scădere în Craiova. Lista completă cu incidenţa...

Rata de infectare cu noul coronavirus este în scădere în judeţul Dolj, ajungând la 2,34 marţi, faţă de 2,37 în ziua precedentă. Şi în...

Bilanţul Covid în Dolj: Aproape 100 de cazuri noi

În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 99 de cazuri noi de infecţie cu Sars-Cov2 în Dolj şi 4 noi decese. La ATI, sunt...

VIDEO / A aruncat gunoiul pe stradă, s-a trezit...

O femeie din Craiova a fost amendată după ce a aruncat gunoiul pe stradă.