17 C
Craiova
miercuri, 21 octombrie, 2020
Știri de ultima oră Local Dolj Craiova: Ziua porților deschise la Școala gimnazială ”Traian”

Craiova: Ziua porților deschise la Școala gimnazială ”Traian”

Școala Gimnazială ”Traian” Craiova organizează astăzi ”Ziua porților deschise”, eveniment dedicat părinților și copiilor care vor deveni elevi în clasa pregătitorare, în anul școlar 2018-2019, dar și altor persoane interesate de activitatea unității de învățământ. Școala poate fi vizitată în intervalul orar 15.00 – 18.00.
Copiii sunt așteptați cu baloane și bomboane, având ocazia să își cunoască viitorii colegi de școală și pe doamnele învățătoare.
Părinții sunt întâmpinați cu pliante de prezentare a școlii, iar directorii le vor prezenta activitatea instituției, resursele de care dispune, rezultatele elevilor, oferta educațională și informații privind înscrierea.
Cadrele didactice le vor oferi mai multe informații despre activitatea educativă din clasa pregătitoare, le vor prezenta spațiile școlare în care aceasta se va derula și vor răspunde la întrebări, astfel încât părinții să poată lua o decizie informată pentru viitorul copiilor.
În perioada 8-26 martie, Școala Gimnazială „Traian” Craiova așteaptă înscrierea a 100 de copii în cele patru clase pregătitoare pe care le are disponibile pentru anul școlar 2018-2019.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Măsuri restrictive în localități vâlcene

În ultimele două zile șapte localități din...

ȘTIRI GdS

00:04:41

PSD Dolj iese în faţă cu Prioteasa la Senat...

Astăzi după-amiază a fost rândul PSD Dolj să depună la BEJ listele cu candidaţii la Senat şi Camera Deputaţilor.

Dolj: Măsuri restrictive în Breasta și Coșoveni

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dolj a emis astăzi o hotărâre privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în localitățile Breasta...

Motociclist rănit într-un accident la Beharca

În zona localităţii Beharca, pe DN 6, s-a produs astăzi un accdent rutier, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

PRO România Dolj a depus dosarele de candidatură la...

Pro România, filiala Dolj, a depus astăzi, la Biroul Electoral de Circumscripţie Nr. 17 Dolj dosarele de candidatură pentru alegerile parlamentare din data...

Dolj: Prins în flagrant în tmp ce fura dintr-un...

Polițiștii din Băilești au reținut, ieri, pentru 24 de ore un tânăr de 20 de ani, din municipiu, după ce a fost...
00:04:22

VIDEO / PNL Dolj pleacă la luptă în frunte...

PNL Dolj pleacă la lupta pentru alegerile parlamentare în frunte cu generalul Nicolae Ciucă.