Acasă Local Dolj Craiova: Ziua porților deschise la Școala gimnazială ”Traian”

Craiova: Ziua porților deschise la Școala gimnazială ”Traian”

-

Școala Gimnazială ”Traian” Craiova organizează astăzi ”Ziua porților deschise”, eveniment dedicat părinților și copiilor care vor deveni elevi în clasa pregătitorare, în anul școlar 2018-2019, dar și altor persoane interesate de activitatea unității de învățământ. Școala poate fi vizitată în intervalul orar 15.00 – 18.00.
Copiii sunt așteptați cu baloane și bomboane, având ocazia să își cunoască viitorii colegi de școală și pe doamnele învățătoare.
Părinții sunt întâmpinați cu pliante de prezentare a școlii, iar directorii le vor prezenta activitatea instituției, resursele de care dispune, rezultatele elevilor, oferta educațională și informații privind înscrierea.
Cadrele didactice le vor oferi mai multe informații despre activitatea educativă din clasa pregătitoare, le vor prezenta spațiile școlare în care aceasta se va derula și vor răspunde la întrebări, astfel încât părinții să poată lua o decizie informată pentru viitorul copiilor.
În perioada 8-26 martie, Școala Gimnazială „Traian” Craiova așteaptă înscrierea a 100 de copii în cele patru clase pregătitoare pe care le are disponibile pentru anul școlar 2018-2019.

Carmen Dumitrescu
Carmen Dumitrescu
A absolvit Facultatea de Istorie Filosofie şi Geografie din Universitatea din Craiova, specializarea Istorie/Spaniolă şi lucrează în presa scrisă din 2008.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.