6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSchimbări de Management la Fabrica Ford din Craiova

Schimbări de Management la Fabrica Ford din Craiova

Ford România a anunțat, în urmă cu puţin timp într-un comunicat, că John Henry Oldham, actualul Director al Fabricii Ford din Craiova și Președinte al Consiliului Director Ford România, va fi numit începând cu 2 aprilie 2018 în funcția de Manager al Activităților de Transport din Europa, urmând să se ocupe de activitățile de logistică și transport în cadrul Ford Europa.

„Craiova a fost casa mea în ultimii 4 ani și am fost foarte norocos să lucrez aici într-o echipă atât de minunată. Sunt foarte mândru de munca pe care am depus-o împreună aici, implicit de lansarea producției noului Ford EcoSport, și sunt complet convins că fabrica noastră din România va continua să joace un rol-cheie în ansamblul producției Ford, livrând totodată produse excepționale”, a declarat John Oldham.

Cu o experiență de peste 35 de ani în cadrul Ford Marea Britanie și Ford Europa, John Oldham a fost numit director general al fabricii de la Craiova și Președinte al Ford România în anul 2016. El este în Craiova din anul 2013, unde a fost șef la Secția de Motoare din cadrul Ford.

Ian Pearson, actualul Director al Uzinei Bridgend, revine la Craiova și este numit Director al Fabricii Ford din Craiova. Ian a fost responsabil de activitatea Uzinei de Motoare de la Craiova între 2011 și 2014. Cel mai important proiect de care s-a ocupat în poziția sa anterioară a fost lansarea producției craiovene a multipremiatului motor Ford 1.0 EcoBoost.

„Sunt foarte fericit că mă întorc la Craiova și că-mi voi continua activitatea la una dintre cele mai avansate fabrici Ford. Este o onoare pentru mine și aștept cu nerăbdare să continuu colaborarea cu echipele care se ocupă de producția de vehicule și de motoare, oferindu-le clienților noștri din toată Europa mașini de top”, a declarat Ian Pearson.

În plus față de aceste schimbări, compania anunță faptul că, începând cu 1 martie, Jaime Ortiz-Canavate, Managerul Uzinei de Motoare Ford din Craiova, se va ocupa timp de 6 luni de un proiect special care acoperă aspecte-cheie ale producției de motoare Ford din Europa. Ulterior acestui proiect, începând cu 1 septembrie 2018, Jaime Ortiz-Canavate va prelua poziția de Manager Producție Motoare în cadrul Ford Europa.

Josephine Payne, Manager de Zonă al fabricii de motoare Ford Dagenham, îl va înlocui pe Ortiz-Canavate în poziția de Manager al Uzinei de Motoare Ford din Craiova. Josephine va veni la Craiova cu vasta sa experiență oferită de pozițiile pe care le-a avut în Europa și în Statele Unite atât în zona de Operațiuni Motoare, cât și în cea de Inginerie și Producție de Motoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS