13 C
Craiova
marți, 2 iunie, 2020
Știri de ultima oră Local Dolj Razie de amploare organizată în Băilești

Razie de amploare organizată în Băilești

Serviciul Rutier a organizat ieri, o razie în sistem integrat în mun. Băileşti, judeţul Dolj, pentru asigurarea unui climat de siguranţă civică şi în scopul diminuării riscului rutier şi a fenomenului infracţional, la care au participat toţi lucrătorii de poliţie din Băilești planificați în serviciu.
Pentru creșterea eficienţei, dispozitivul rutier a cuprins lucrători din cadrul Biroului Drumuri Naţionale şi Europene, Formaţiunea Rutieră Calafat, Formaţiunea Rutieră Segarcea, o grupă de intervenţie din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dolj, precum şi lucrători de poliţie care au calitatea de poliţist rutier din cadrul Secţiilor de Poliţie Rurală nr. 6 Giubega şi nr. 8 Rast.
La această activitate au participat 55 de polițiști, din care : 21 de poliţie rutieră , 21 de ordine publică = 21, un polițist din cadrul S.I.C.E. , 4 din cadrul S.I.C. , 6 luptători de la S.A.S. și 2 specialiști criminaliști.
Au fost controlate 318 autovehicule și au fost aplicate 147 de sancțiuni contravenționale, din care: 145 la regimul circulaţiei rutiere= 145 ( alcool – 2, viteză -23, neacordare prioritate pietoni = 1, neportul centurii de siguranță – 35, alte abateri prevăzute de OUG 195/2002 – 84).
Valoarea totală a sancțiuni contravenționale aplicate afost de peste 63 000 lei.
De asemenea, polițiștii rutieri au reținut 5 permise de conducere (2 pentru consum de alcool, 1 pentru depășirea vitezei, 1 pentru neacordare de prioritate unui auto , 1 pentru depăşire neregulamentară), iar 8 certificate de înmatriculare au fost retrase.
În cursul acestei acțiuni au polițiștii doljeni au legitimat 430 de persoane.
Totodată, oamenii legii au constatat 3 infracţiuni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Victorie importantă pentru echipa lui Alex Băluță. Liberec a...

Echipa Slovan Liberec, cu Alexandru Băluță integralist, s-a impus în această seară, în deplasare, în fața formației Jablonec, meciul contând pentru etapa...

Universitatea Craiova își va testa forțele, sâmbătă, cu FC...

Oficialii clubului Universitatea Craiova și cei ai formației FC Viitorul, prima clasată din play-out, să susțină sâmbătă, în Bănie, două partide de...

Gorj: A găsit o sumă de bani pe care...

Polițiștii din Târgu Jiu au fost sesizați, astăzi, de către un bărbat, de 41 de ani, din comuna Mătăsari, că a găsit...

Sesiuni speciale pentru examenele naționale destinate elevilor bolnavi sau...

Ministrul Educației, Monica Anisie, a aprobat Ordinul privind organizarea sesiunilor speciale de Evaluare Națională și Bacalaureat pentru absolvenții care nu vor putea...

Obama condamnă violența în urma protestelor lui George Floyd

Fostul preşedinte american, Barack Obama, îi aduce un omagiu lui George Floyd într-un editorial, în care îndeamnă la schimbare, subliniind importanţa votului...

Va începe testarea națională anti-coronavirus

Ministerul Sănătății a finalizat Ordinul pentru aprobarea efectuării Studiului de seroprevalență a infecției SARS-CoV-2 pe teritoriul României, adică testarea națională anti-coronavirus.