Acasă Local Dolj Dolj: Urmărit internaţional în Italia, prins la Sopot

Dolj: Urmărit internaţional în Italia, prins la Sopot

-

Poliţişti din cadrul Compartimentului Urmăriri l-au depistat, ieri, în comuna Sopot, județul Dolj pe T. Marinel Florian, de 19 ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, pe numele căruia autorităţile judiciare din Italia au emis o semnalare în baza unui mandat european de arestare, acesta fiind cercetat pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat, primire de bunuri furate şi trafic ilegal de vehicule furate, constând în aceea că în cursul lunii noiembrie 2016, împreună cu alte persoane au folosit un autoturism furat pentru a comite două furturi calificate prin violenţă dintr-o staţie de carburanţi şi dintr-o farmacie.
Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a emis pe numele acestuia ordonanţă de reţinere pentru o durată de 24 ore, fiind introdus în CRAP Dolj.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.