Acasă Local Dolj Craiova: Activităţi dedicate împlinirii a 85 de ani de protecţie civilă în...

Craiova: Activităţi dedicate împlinirii a 85 de ani de protecţie civilă în România

-

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj va organiza mai multe activități dedicate cu ocazia împlinirii a 85 de ani de Protecție Civilă în România.
În data de 26 şi 27 fenruarie, între orele 10.00 – 16.00, ISU Dolj va prezenta în piața William Shakespeare – esplanada Teatrului Naţional „Marin Sorescu” Craiova tehnica din dotare după cum urmează:
– atelier pirotehnic;
– atelier C.B.R.N.;
– atelier prezentare grupă salvare din medii acvatice;
– atelier prezentarea unor tehnici de acordare a primului ajutor medical;
– autospeciala Centru Mobil de Comandă și Conducere;
– atelier modul SMURD;
– atelier înștințare – alarmare – sirenă;
– atelier decontaminare personal.

În data de 28 februarie, începând cu ora 10.00, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj, din strada C.D. Fortunescu nr. 2, se vor desfășura următoarele activității:
– în clubul unități va avea loc adunarea solemnă dedicată sărbătoririi a 85 de ani de la înființarea Protecției Civile în România, prezentarea mesajelor și înaintări în grad înaintea expirării stagiului minim;
– ateliere de prezentare a tehnici din dotare;
– premierea celor mai bune lucrări participante la concursul de desene și pictură cu elevii şcolilor generale, clasele I – VIII cu tema „Un plus de siguranţă pentru viaţă noastră „.
În toate subunitățile de intervenție din județ se va organiza și desfășura “Ziua Porților Deschise”.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.