Craiova: Activităţi dedicate împlinirii a 85 de ani de protecţie civilă în RomâniaInspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj va organiza mai multe activități dedicate cu ocazia împlinirii a 85 de ani de Protecție Civilă în România.

În data de 26 şi 27 fenruarie, între orele 10.00 – 16.00, ISU Dolj va prezenta în piața William Shakespeare – esplanada Teatrului Naţional „Marin Sorescu” Craiova tehnica din dotare după cum urmează:

– atelier pirotehnic;

– atelier C.B.R.N.;

– atelier prezentare grupă salvare din medii acvatice;

– atelier prezentarea unor tehnici de acordare a primului ajutor medical;

– autospeciala Centru Mobil de Comandă și Conducere;

– atelier modul SMURD;


– atelier înștințare – alarmare – sirenă;

– atelier decontaminare personal.

În data de 28 februarie, începând cu ora 10.00, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj, din strada C.D. Fortunescu nr. 2, se vor desfășura următoarele activității:

– în clubul unități va avea loc adunarea solemnă dedicată sărbătoririi a 85 de ani de la înființarea Protecției Civile în România, prezentarea mesajelor și înaintări în grad înaintea expirării stagiului minim;

– ateliere de prezentare a tehnici din dotare;

– premierea celor mai bune lucrări participante la concursul de desene și pictură cu elevii şcolilor generale, clasele I – VIII cu tema “Un plus de siguranţă pentru viaţă noastră “.

În toate subunitățile de intervenție din județ se va organiza și desfășura “Ziua Porților Deschise”.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de duminică, 21 aprilie 2019

Top