Spectacolul Zorro este programat să se desfăşoare, sâmbătă, 24 februarie, la ora 18.00, pe scena Teatrului Colibri din Craiova. Scenariul şi regia sut semnate de Cristian Mitescu, scenografia Oana Micu și Tiberiu Toitan, coregrafia Ionuț Sergiu Anghel, muzica Alexandru Berehoi. Din distribuţie fac parte actorii: Cosmin Dolea, Geo Dinescu, Marin Fagu, Adriana Ioncu.
Duminică, 25 februarie, la ora 11.00, publicul poate participa la „Invitaţie la joacă”, alături de vestitul Zdreanţă, spectacol interactiv de și în regia Alexandrei Davidescu, scenografia Eustaţiu Gregorian, coloana sonoră Alin Macovei-Moraru. În distribuție: Iulia Cârstea, Daniel Mirea, Alis Ianoş.
Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 şi 16:00 – 19:00, iar duminica, în intervalul 10:00 – 13:00.
Preţ bilet: 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.