23.3 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Dolj: Depistaţi de poliţişti conducând autoturisme radiate din circulaţie de autorităţile bulgăreşti

Dolj: Depistaţi de poliţişti conducând autoturisme radiate din circulaţie de autorităţile bulgăreşti

-

Poliţişti din cadrul Secției 4 Rurală Coșoveni l-au depistat pe C. Hobică, de 52 de ani, din orașul Chitila, judeţul Ilfov, în timp ce conducea pe DN 6, în comuna Cârcea, judeţul Dolj, un autoturism înmatriculat în Bulgaria. În urma verificărilor efectuate de oamenii legii, s-a stabilit că autoturismul condus de către bărbat figurează radiat temporar din circulație de autoritățile bulgare din data de 14 noiembrie 2017. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Poliţişti ai Formațiunii Rutiere Calafat l-au depistat, ieri, în trafic, pe strada 1 Decembrie 1918 din localitate, pe B. Cornel, de 63 de ani, din comuna Desa, conducând un autoturism înmatriculat în Bulgaria, radiat temporar din circulaţie din data de 06.03.2017 pentru lipsa R.C.A. S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Tot ieri, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Biroul Drumuri Naţionale şi Europene l-au depistat pe S. Ionuţ, de 19 ani, din comuna Catane, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat, însă acesta figura radiat din circulaţie din data de 15.01.2018, motivul fiind acelaşi : lipsa asigurării R.C.A. Şi în acest caz au fost întocmite acte premergătoare pentru săvârșirea infracţiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.