23.8 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Dolj: Acţiune vizând contrabanda cu țigări

Dolj: Acţiune vizând contrabanda cu țigări

-

Poliţişti din Băileşti împreună cu lucrători din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Rast, însoţiţi de un specialist din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, au organizat, ieri, o acţiune pentru prevenirea şi combaterea comerțului ilicit. În urma efectuării unor controale atât la sediul unei societăţi comerciale, cât şi la cel al unei întreprinderi familiale din Băileşti, oamenii legii au identificat 46 de pachete de ţigări de diverse mărci, niciunul dintre acestea neprezentând timbru de marcaj fiscal.
Cele 46 de pachete de ţigări au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi predate lucrătorilor din cadrul Direcţiei Vamale Craiova.
În ambele cazuri poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.