Acasă Local Dolj Craiova: Incendiu în cartierul Brazda lui Novac

Craiova: Incendiu în cartierul Brazda lui Novac

-

Un incendiu puternic a curprins azi noapte două încăperi aflate în clădirea Regiei de Tutun din cartierul Brazda lui Novac. A intervenit Detaşamentul 1 de Pompieri Craiova cu 2 autospeciale. În primul spațiu administrativ au ars două birouri și câteva calculatoare, iar în cel de-al doilea s-a deteriorat peretele despărțitor dintre cele două, confecţionat din rigips.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.