Acasă Local Dolj Poliţiştii doljeni acţioneză pentru siguranţa pietonilor

Poliţiştii doljeni acţioneză pentru siguranţa pietonilor

-

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene, Biroul Rutier Craiova, precum şi din cadrul formațiunilor rutiere municipale și orășenești și lucrători ai structurilor de ordine publică, au organizat, ieri, o acțiune pentru combaterea indisciplinei pietonilor. La acţiune au participat 62 de poliţişti care au aplicat 223 de sancțiuni contravenţionale, din care 139 pentru indisciplina pietonilor 139 şi 84 pentru constatrea unor alte abateri. Valoarea sancțiunilor aplicate de oamenii legii este de peste 32.000 de lei.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.