Acasă Local Dolj Dolj: Cercetat pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat

Dolj: Cercetat pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat

-

Polițiști din Filiaşi l-au depistat, azi noapte, pe B. Adrian, de 29 de ani, din comuna Cernăteşti, judeţul Dolj, în timp ce conducea, pe bulevardul Racoţeanu din municipiu o autoutilitară, având aplicate plăcuţele cu nr. de înmatriculare provizoriu eliberate pentru o altă autoutilitara pe care acesta o deţine la domiciliu.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit că autoutilitara depistată a fost înmatriculată în alt stat, fiind radiată din circulaţie de la data de 19.12.2016, aceasta nefiind înmatriculată în circulaţie de către autorităţile române.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.