Acasă Local Dolj Dolj: Percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală cu prejudiciu de peste 3...

Dolj: Percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală cu prejudiciu de peste 3 milioane de lei

-

Patru percheziţii au avut loc în comuna Coşoveni şi în municipiul Băileşti la sediul mai multor societăți comerciale și domiciliile persoanelor fizice având calitatea de administratori statutari sau de fapt ai respectivelor persoane juridice. Potrivit IPJ Dolj, perchezițiile au fost efectuate într-o cauză penală înregistrată la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj în care se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală în formă continuată şi spălare de bani. Prejudiciul total cauzat prin faptele de evaziune fiscală și spălarea banilor este de 3.049.485,35 lei. Mai multe amănunte şi puteţi citi în ediţia de marţi a Gazetei de Sud.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.